Milyen betegségre utalhat ha az utóbbi időben nem érzem a sót? 64/N
Figyelt kérdés
Mindent olyan sótlannak érzek és többet kell hogy tegyek rá utólag. Mikor a család mondja, hogy de hát elég sós, pont jó, sőt, néha azt, hogy picit sok sót tettem bele akkor nekem még mindig sótlan. Pajzsmirigy probléma okozhat ilyet vagy csak szimplán a korom miatt lehet ez? (64 éves nő vagyok.)2020. júl. 12. 13:14
1/2 anonim válasza:
Gondolom magas a vérnyomásod és arra vízhajtót szedsz.
Ebben az esetben igényel a szervezet több sót, még ha kálisót is tartalmaz, vagy szedsz hozzá.
De elég egy alaposabb megizzadás is (pl.kerti munka), hogy több sót igényeljünk.
Ha nem ezek, akkor nem tudom...
2/2 anonim válasza:
Anyukámnak ugyanez van, ő még csak 58, de szintén nem érzi a sót egy bizonyos szint alatt. Ő is anyukájától örökölte, szóval szerintem genetika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!