Miért utálja a szervezetem a tápanyagdús ételeket?
Nyár van , ezért elkezdtem enni meggyett, szilvát amik a kertünkben vannak.
A problémám az hogy egyátalán nem tudom megemészteni fogalmam sincs miért. Vízszerű hasmenést okoznak. Viszont ha a boltban veszek almát vagy más gyümölcsöt akkor nincs bajom. Viszont az is lehetséges hogy azért mert a bolti gyümölcsökben nem nagyon van tápanyag , éretlenül szedik le és sokáig tárolják. Olyan mintha tudná a szervezetem hogy amik a kertemben teremnek azokban van tápanyag és csak azért se hasznosítja és inkább kihajítja a francba.
Az az érdekes hogy tavaly meg azelőtt semmi problémám nem volt ezekkel a gyümölcsökkel. Nagyon aggódok.
23/F
Nem használunk semmilyen permetet se semmit.
Magát a gyümölcsöt nem tudja megemészteni a szervezetem.
A gyümölcs levének fel kellene szívódnia normál esetben , belőlem meg kijön minden.
1. A gyümölcsökben nincs különösebben sok tápanyag, a cukron kívül - ami még van benne, azok a különbözö vitaminok.
2. A bolti meg a házi közt nincs sok különbség, leginkább a fajtákban van eltérés.
3. A bolti gyümölcsök leve ugyanolyan, mint az otthoniaké.
4. A gyümölcsök levét nem kell külön megemészteni, attól nem kaphatsz hasmenést.
5. Ha a bolti gyümölccsel nincs bajod, akkor csak otthon került rá valami,pl. az otthonit nem mosod meg, mert "nem permetes" és a természetes szennyezödések miatt van probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!