39 éves koromig húsevő voltam. Ha most hirtelen vegetariánus leszek, lehet valami komoly bajom?
Figyelt kérdés
Lassan két hete nem ettem húst, legföljebb halat. Néha szédülök, gyenge vagyok, a bőröm száraz, és apró szívtájéki nyilallásokat érzek azóta.2020. jún. 29. 21:03
1/5 anonim válasza:
Elvileg nem. Egyszer azért egy dietetikushoz nem árt elmenni némi fejtágításra, de vegetáriánusként is lehet rendesen étkezni.
Ami a többi tünetet illeti az kicsit ilyen pánikbetegség jellegű, de egy labor nem ártana ha mostanában nem voltál. Ezen kívül fogyassz sok folyadékot.
3/5 Ypszilon1980 válasza:
Ettől önmagában nem lesz bajod, de tudni kell így étkezni, bizonyos vitaminokat külön pluszban be kell vinni, de dietetikus tudna neked segíteni.
4/5 anonim válasza:
Egyél zöldséget megy gyümölcsöt sokat, plusz állati fehérjét be tudsz vinni tejből, tojásból. Nincs olyan tápanyag, amit a vegetáriánusok ne tudnának természetes forrásokból fedezni, sőt még olyan nagyon oda se kell figyelni, csak annyira hogy egyenek változatosan.
5/5 anonim válasza:
Ha jol megtevezed az etrended akkor nem. Ebben a videoban valaszt kaphatsz a kerdesedre:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!