Mennyi idő alatt lehet észrevenni gluténérzékenység esetén a javulást?
Menj el dokihoz, ha magadnak kiserletezel sajnos tobbet arthatsz a GM dietaval, mint gondolnad.
Es az a jo hir, hogy egy vervetelbol kiderul.
Anno mikor engem vizsgaltak csak tukrozes letezett meg a diagnozis pontos felallitasara.
A kerdesedre valaszolva: nekem fel-1 ev volt, mire elkezdtek feljonni a kg-k es elkezdodott a javulas..
27N
Emberek, ti nem hallottatok a nem cöliákiás gluténérzékenységről? A vérteszt sz*rt sem ér, mert csak a cöliákiást mutatja ki, ami a gluténérzékenység ritkább fajtája, ezért erre nem szabad alapozni. Negatív eredménnyel is simán lehetsz gluténérzékeny, ahogy pl én is. Úgy derítheted ki, hogy 2 hétig teljesen kiiktatod az étrendedből, ha javulást veszel észre és ha utána megint fogyasztod, rosszul érzed magad, akkor gluténérzékeny vagy.
Ettől függetlenül mindenképp menj el gasztroenetrológiára is, mert akár más bajod is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!