Húsundor, lehet, hogy ez pszichésen van?
Figyelt kérdés
Történt, hogy szokásos módon mentem vacsorázni, nem éreztem, hogy nem lenne étvágyam, aztán jött anyukám, aki mondja, hogy képzeljem el, most mondták a tv-ben, hogy a boncmester hazavitte a hullákat, feldarabolta, ledarálta, stb.Erre olyan húsundor fogott el, hogy nem tudtam enni a vasírtból, meg úgy egyáltalán, nagyjából el is ment az étvágyam. De, ez még másnapra sem nagyon csitult, nem tudtam húst enni, kifordult a számból. Talán a húsundor, mintha csökkent volna, bár azóta nem nagyon próbálkoztam hús evéssel.Étvágyam viszont azóta sem nagyon van, mint azelőtt, bár lehet ez pszichés? Pedig már nem nagyon gondolok bele abba, amit anyu mondott, tehát ez a csökkent étvágy, mintha már nem is ezzel függene össze. A húsundortól ijedtem meg, mivel olvastam, hogy az gyomorrákot jelez. Nekem pedig van gyomorsav túltengésem, bár nem érzem túl vészesnek, fájdalom, ilyesmi.2020. jún. 21. 20:26
1/2 A kérdező kommentje:
Régebben, ha hallottam is ilyenekről, de azért nem ment így el az étvágyam, illetve nem fogott el húsundor.
2020. jún. 21. 20:29
2/2 anonim válasza:
nem vagy rákos.
pszichés a húsundor mert az valaha élt. lelke volt.
jószívű vagy. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!