Most anorexias vagyok?👇
Figyelt kérdés
Sokan mondjak hogy kifejezetten sovany vagyok, de en ezt abszolut nem igy gondolom.
Allandoan fogyni akarok es ebben masok probalnak meggatolni. Kezdem szamolni a kaloriakat, zsirt... amit beviszek.
Nem erzem jol magam a boromben es a fogyas a mostani “hobbima valt” es nem szeretnem hogy ezt az egyetlen dolgot amiben “jo vagyok” az elvegyek ezert mindig fogyni akarok. Mar volt egy celsulyom amit elertem de most megint vagy egy kovetkezo es szerintem nem fogok tudni leallni a fogyassal.
Most anorexias vagyok?
(Mostanaban pszichologust nem tudnek felkeresni)
2020. máj. 17. 12:43
1/5 anonim válasza:
Az bizony. Pedig jó lenne az a pszichológus.
2/5 anonim válasza:
Igen az vagy, az ilyen gondolatok tipikusan egy anorexiásé. És nagyon jó, hogy felismerted! Menj el dokihoz hogy segítsen az ilyen káros gondolatok leküzdésében. Keresd meg a hobbid, amiben jó vagy, és felejtsd el, hogy te csak fogyásban vagy az. Szeresd magad! ;)
3/5 anonim válasza:
Régen kórházban volt egy szobatársam aki anorexiás volt, ugyanilyen gondolatai voltak. Rá kell jönnöd, hogy nem csak a fogyásodat-hízásodat tudod irányítani az életedben. Igazából senki nem irányít téged, mégha ezt is mondják, vagy elhitetik veled valahogy. Minden amit csinálsz, főleg ha magaddal csinálod te vagy annak a dolognak a mozgatója. Ha van más területén az életednek probléma, ami ennek lehet az oka, először fel kell fedezned, hogy mi az, hogy előbb találhass rá hatékony megoldást. A pszichológus nem fogja elmondani neked mit csinálj a célért, ő ezeknek az érzelmeknek a megértésében tud segíteni, persze együttműködni vele a legjobb, de amíg ez nem lehetséges, addig tedd meg a legtöbbet ami jó, magadtól, magadért.
4/5 anonim válasza:
Még ha nem is fejlődött ki, jó úton vagy felé, mielőbb menj pszichológushoz.
5/5 anonim válasza:
Keresd meg a barátnődet. Beszélgess vele. Miért csak ebben lennél jó? Másban is jó vagy. Itt meg kell vizsgálni a gyökerét a bajnak. Valószínűleg önértékelés problémáid vannak. Biztos vagyok benne sok dologhoz értesz még amiben sikered lehet és akkor nem ezzel leszel elfoglalva.Gondolkozz. Mit szeretnél csinálni és vágj bele! Egyik gondolat hozza a másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!