Már nem bírok a tükörbe nézni? Mi lenne a helye?
Figyelt kérdés
Mindig is vékony,magas alkatú lány voltam.4 éve pszichésen nagyon rossz állapotban voltam,elkezdtem hízni,hízni meg hízni.A végén 174 cm voltam 80 kilóval,rengeteg striával. Az egész combom striás,a vádlim,a derekam.A karantén alatt 9 kilót leadtam.Sportolok figyelek a táplálkozásra.Viszont az utóbbi 2 hétben elkezdtem koplalni,többet edzeni.Belenézek a tükörbe és csak rosszabbul leszek.nem bírok magamra nézni.És ilyenkor egyre jobban csak koplalok és azon gondolkodok hogy hánytassam e magam.Rengeteg bennem a szégyenérzet,nem tudom hogy mi tévő lehetnék,csak azt tudom,hogy szeretnék 65 kiló lennék és harcolok is érte.17/L2020. máj. 5. 15:51
1/3 A kérdező kommentje:
*helyes
2020. máj. 5. 16:00
2/3 anonim válasza:
Leadtál 9 kilót, minek koplalsz?
Folytasd a mozgást meg kicsit figyelj oda a kajára.
Amit most lekoplalsz keservesen duplán jön vissza, rádásul sz.arul érzed magad és veszélyes is.
Nem kell erre a nyomorult testsúly problémára ekkora hangsúlyt helyezni,csak egy kicsit törődj magaddal és amíg eléred a célod vegyél fel bővebb pólót..
3/3 anonim válasza:
Minden ilyen drasztikus ötlettel a testedet rombolod, kívül és belül! Csak még rondábbak lesznek a striák, merr a bőröd nem követi a fogyást, a tápanyag hiánytól kihullik a hajad, tönkremegy az emésztésed, a hormonháztartásod.
Kérj segítséget első körben a szüleidtől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!