Fogszabályzáskor betömik a szuvas fogat?
Figyelt kérdés
Hamarosan megyek fogszabályzásra, és észre vettem hogy az egyik fogamon van két pici fekete pont sztem szuvas lehet, vagy kezd szuvasodni.
Az lenne a kérdésem hogy mielőtt rárakják a fogszabályzòt betömik a fogat?
Vagy előtte menjek el fogorvoshoz inkább?
Tudom az lenne a jobb megoldás csak nem kapnánk előbb időpontot tömésre.
2020. máj. 5. 10:22
1/4 anonim válasza:
Biztos nem foglalkoznak egyszerre a kettővel, főleg ha még nem is fáj.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi :l
Egyépként nem fàj, és nincs is rajta nagy lyuk, nagyon pici.
Csak azt nemtom hogy úgy ràrakjàk e
2020. máj. 5. 12:25
3/4 anonim válasza:
Amikor először megnézi a doki a fogad elnondja hogy melyik fogad rossz, melyiket kell kihúzni ha helyhiány van a szádban. Rossz fogra ami tovább romolhat nem raknak fogszabit. Nálam így volt: első konzultáció, röntgen. Aztán 4 bölcsesség fog eltávolítása, egy tömés, fogkő eltávolítás. Ez kb 4 hét volt összesen. És ezek után ragasztották csak fel a fogszabályzót.
4/4 anonim válasza:
Úgy van, ahpgy az utolsó írja, nem rögtön rakják be a fogszabályzót. Ha lukas a fogad, az kifúrják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!