Nagyon rosszul voltam egész nap, mit ajánlott ilyenkor enni?
Figyelt kérdés
Reggel nagyon elrontottam a gyomrom, és egész nap hánytam, semmit nem fogadott be a gyomrom, még a kekszet sem. Most már viszonylag jobban vagyok, de még nem tudom azt mondani, hogy jól. Mit egyek, ami egy kicsit kímélőbb lenne, és jól is esne?
L/21
2020. máj. 4. 23:59
1/10 anonim válasza:
én pirítóssal próbálkoznék :/ indoklást ne várj, tapasztalat sincs :D
3/10 anonim válasza:
Pirítós, főtt krumpli.. Nekem ezek válnak be sokszor.
4/10 anonim válasza:
Ha nem kívánsz semmit, akkor semmit. Jelez majd a szervezeted, ha szeretne ételt.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat.
2020. máj. 5. 01:21
6/10 anonim válasza:
Én sós ropit, vagy húslevest eszem ilyenkor, mert ez esik jól. Jobbulást kívánok!
8/10 anonim válasza:
Semmit ne egyél ha nem kívánsz semmit.
9/10 anonim válasza:
Lényeg, hogy folyadékot igyál, sokat! Enni majd, ha kívánod akkor egyél! Ilyenkor a zsíros, nehéz étel kerülendő!
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2020. máj. 5. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!