178 cm és 81 kg mennyire számít kövérnek? 20L
Figyelt kérdés
2020. ápr. 26. 14:25
1/10 anonim válasza:
Szerintem kinézetre az átlagosnál egy kicsit ducibbnak, de egyáltalán nem egészségtelenül kövérnek. Legalábbis én 163cm/64 kilóval ilyen voltam,most 48 vagyok,ez már inkább vékony.
16L
2/10 anonim válasza:
Szia! Szerintem a 81 kg az sok, de sok függ attól hogy milyen testalkatú vagy, mennyire 1 ponton koncentrálódik a zsír, stb. De az a lényeg hogy magadnak tessél!! Ha neked ez így jó, akkor minden király! De ha szerinted van rajtad felesleg akkor csak és kizárólag te tudsz változtatni ezen, de akkor tegyél is érte
3/10 anonim válasza:
Nem kövér, de azért nem mindegy hogy mennyire arányos.
4/10 A kérdező kommentje:
Tavaly voltam 92 kg, aztán lefogytam 75-re és most visszaszedtem párat. Kb mindig fogyókúrázom, néha több, máskor kevesebb sikerrel. Jelenleg főleg zöldségket, gyümölcsöket és húst eszem, kenyeret pedig egyátalán. Mégsem fogyok. Első sorban attól tartok, hogy a kinézetem miatt vagyok szingli még mindig. Ha csak a saját vélményemről lenne szó, szerintem nem vagyok most kövér.
2020. ápr. 26. 14:46
5/10 anonim válasza:
En ugyanilyen magas, Veled egykorú lány vagyok, 68-70 kiló között ingázom, és így is bőven vaskosnak, nagydarabnak érzem magamat, és nem a magasságom miatt :/
6/10 anonim válasza:
Nem azért vagy szingli,nem csak ezen múlik. Barátnőm megvan 95 kiló is ezzel a magassággal, mégis sok pasija volt. Ha te kövérnek látod magad és zavar,tegyél ellene.
7/10 anonim válasza:
Nagyon sokan szenvedünk testképzavartól, nálad is lehet egy pici, mert a 81 kilóval kissé túlsúlyos vagy, a magasságodhoz a 70-72 kiló pont elég. De messze nem ezért lehetsz szingli, nem mindenki a piszkafákat szereti.
8/10 anonim válasza:
Én 82kg/168cm-esen jöttem össze a volt pasimmal. Szóval a szingliség nem ezen függ, szerintem.
Sajnos így súlyból nehéz elmondani. A súly felépítése nagyon sokat jelent. Lehet 70 kilósan is husinak kinézni, és 80 kilósan vékonynak, nem mindegy, hogy mennyi az izom és mennyi a zsír.
Alapból a BMI-d az 25,6, ami csak 0,6-tal magasabb, mint ami "normálisnak" számolnak. Bár szerintem a BMI semmit nem mond (megint a zsír és izom összetevése miatt). Kb 2 kilóval vagy több, mint ami "megengedett" a BMI alapján.
9/10 anonim válasza:
Szerintem elég nagydarab vagy, jó vastag vádlikkal, karral.
10/10 anonim válasza:
178 cm ide vagy oda, 81 kg nagyon sok egy 20 éves lánynak. Kb. 65 kg lenne az ideális ilyen fiatalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!