Kamionsofőrként mit kezdesz az állandó széklet-visszatartással?
Apum sofőrködik és nem tud mindig megállni ha menni kell.
Ez nem okoz pl vastagbélrákot?
Mit érdemes tennie?
Ez majdnem minden munkahelyen így van, nem igazán lehet kirohangálni amikor arra van kedved.
Ha a visszatartás rákot okozna, akkor gyakorlatlag a dolgozó embereknek mindnek lenne.
Marhaság a kérdésed, mert egészséges embernél ez nem úgy van jellemzően (kivéve a hasmenés esetét), hogy "Most azonnal, de ß@rnom kell!"
Egyébként, ha ez így működne, akkor az összes egyetemi előadó (90 perces előadások), az összes háziorvos beteg lenne, szóval #1 jól indokolt.
Ami vastagbélrákot elősegíti a túl sok félkész kaja, túl sok hús, kevés rost.
Milyen 24 órát tartja vissza?
Te arról beszélsz, amikor nem kell mennie. Én meg arról amikor már kell, de nem lehet.
B@ßki, ne légy már idióta, szerinted meddig tart megállni egy benzinkúton?
Beparkolás: 1 perc.
WC-ig gyaloglás: 1 perc.
Ürítés: < 5 perc.
Fizetni, venni valamit: < 3 perc.
Visszagyaloglás, kiparkolás: 1 perc.
Összesen: 5-11 perc.
Olyan nincs, hogy nem szabad megállni, azért nem lövik tarkón a sofőrt, csak majd kicsit gyorsabban kell mennie egy kicsit. Vagy később megállnia, persze a menetíró figyelembe vételével.
Egyébként a sofőröket sokkal jobban fenyegeti a mozgásszegény életmód miatt az elhízás, amiatt az érszűkület és a cukornbetegség, a stressz miatt a magas vérnyomás.
Ez butaság ha egyszer el kell menni a wc-re akkor el kell,nekem is kamionos én pedig furgonos vagyok ha kell akkor muszáj megállni nincs mese, nincs az a pénz amiért órákig vissza tartsam,elég nekem az a 10-15 perc még találok egy helyet ahol el tudom az végezni.
Ha nincs más lehetőség akkor egy vödör és bele kukazsák Szili furgonnal mutatta.
Apukádnak üzenem;
Első és legfontosabb dolog az egészség, pihenés egy kis torna, mozgás.
Második rendes étkezés majd wczés.
Harmadik lehet a munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!