Sült (hagymás) vér fogyasztása esetén ez felmerülhet?
Figyelt kérdés
A hormokkal, antibiotikumokkal telenyomott állatok húsában köztudott, hogy kimutathatóak ezek maradványai. A vérrel miújság, ugyanúgy abban is jelen van?2020. ápr. 6. 15:33
1/3 anonim válasza:
Én olyat még csak házi disznóvágáskor ettem, azoknak meg nem adnak ilyesmit.
2/3 A kérdező kommentje:
Ez igaz, viszont lehet kapni vért hentesnél is, aminek a forrása ismeretlen.
2020. ápr. 6. 15:52
3/3 anonim válasza:
Azért kell kiabárolni mielőtt hagymás vér lesz belőle, hogy minden kórokozót és egyéb anyagot kiöljünk vele és ne okozzon gondot a szervezetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!