Szabad most pizzat rendelni? Ti rendelnetek?
Figyelt kérdés
Az a baj nincs itthon semmi kaja főzni meg nincs kedvem mert ma is dolgoztam és nagyon fáradt vagyok. Barátom azt mondja inkább ne rendeljunk a vírus miatt..2020. márc. 14. 17:12
1/9 anonim 

válasza:

A törvény tiltja? Nem. Akkor szabad és ha van aki kiszolgál akkor lehet is.
Ha éhes lennék akkor minden további nélkül rendelnék.
2/9 anonim 

válasza:

Mi rendeltünk, előre fizettem neten és távol maradtam a futártól, csak átvettem az ételt, a zacskót kidobtuk, és fertőtlenítőztük a kezünket, mielőtt kibontottuk a kajás dobozt. Azt gondolom, jelenleg az étel kiszállító cégek véletlenül sem engedhetik meg maguknak, hogy bajba kerüljön a hírnevük, tehát tuti ellenőrzik a csomagolást, stb, ha meg nem, még mindig jobb, mint boltba menni, mert ott aztán boldog-boldogtalan összeköhögi a levegőt, és minden fertőzött lehet. Szóval tulajdonképpen rendelni még biztonságosabb is.
3/9 anonim 

válasza:

Van kockázata... a futárok erősen ki vannak téve a járványnakc így lappangóként összefertőzhetik a dobozt.
Az étel maga még talán biztonságos, ha nem köhögik össze a dolgozók. Sajnos még senki nem hord maszkot munka közben, és kesztyűt szóval esélye megvan.
4/9 anonim 

válasza:

Kínában ez úgy működik hogy az ételkészítők maszkban vannak és kesztyűben dolgoznak. Így minimalizálható a terjedés.
5/9 anonim 

válasza:

Trusszent a szakács. :)
Nem éri meg rendelni
6/9 anonim 

válasza:

Bennem is felmerült valamelyik nap, hogy milyen jólesne, de inkább nem rendeltem:(
8/9 anonim 

válasza:

Tegnapelőtt is azt ettem.
Még élek.
Ugye nem gondolod komolyan, hogy ilyen helyeken szarnak a válság helyzetre?
Most majdnem olyan körülmények között kell dolgozniuk, mint a műtőben a sebésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!