Mondanátok olyan gyümölcsöket, ami elősegíti a hízást?
18/L
164cm 43kg ...
Úgy konkrétan egyik sem, csa a cukortartalom miatt lehet eltérés.
De a kérdés alapján szerintem nálad más gond van.
Ennyi idosen 170 cm 42 kilo voltam. Es semmi bajom nem.volt, aztan azert 48 kgig "meghiztam".
A banan hizlal, de keszits banan turmixot egy banan 1 vagy 2 deci tej. Kell feherje is. A teszta, szalonna, feher lisztes peksutik, jobban hizlalnak.
Ha igazan hizni szeretnel, akkor azert mozogj is, legalabb gyors seta napi 2×30 perc, a friss levegon. Mindenkeppen szabadban. Ha lehet legalabb egy fasor alatt vagy parkban, mert az etvagyat csinal. Es nehogy egyoldaluan egyel. Igyezz hust, zoldseget, tojast, sajtokat, joghurtot, turot is enni. Gyumolcsokbol a legmagasabb cukortartalmu a banan, de a barackok, szolo, cseresznye is vezet a dinyekkel egyutt. A piros bogyos gyumolcsok nagyon egeszsegesek, de azokkal nem.fogsz elhizni.
Ugye nem fogyokurazol?
Ja es ha hizni akarsz, akkor vacsi utan irany aludni, hetvegen ebed utan dolj le pihenni.
Koszonom a valaszokat!
Nem,nem fogyozni szeretnek csak egyszeruen hizni. Semmi bajom, egeszseges vagyok voltam orvosnal, vervetel es semmibaj .....
mostmar konkretan fogalmam sincs hogy mit csinaljak, barmi teszek nem hizok, ezert mar a gyumolcsokrol szeretnek tobbet megtudni hatha valami hianyzik a szervezetembol ami segiti a hizast es lehet hogy ez pont a gyumolcsben van meg peldaul .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!