Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ki milyen étrendkiegészítőket...

Ki milyen étrendkiegészítőket ismer?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok 16 éves. A tanuláshoz szeretnék valami "agyerősítőt" méltányos áron, ha lehet java részt bio legyen.A válaszokat előre is köszönöm,tapasztalatok si jöhetnek! : )
2010. júl. 23. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Én magnézium pezsgőtablettát szoktam enni.

kb 200 Ft

20/F

2010. júl. 23. 20:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat, de igazándiból én valami "hatásosabbra" gondoltam.
2010. júl. 23. 22:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Teljesen bio a TaHiro energia ital. Nekem a sportteljesitmenynel valt be.
2010. aug. 4. 07:59
 4/7 anonim válasza:

Étrend-kiegészítők

Válasszon az étrend-

kiegészítők leírásai közül:

*

Elősegíti a sejtregenerálódást, kedvező hatással van a belek, bélfalak állapotára, az anyagcsere, a kiválasztásra, a vér- és a nyirokkeringésre, a bőrt védő réteggel látja el.

Aloé Vera

*

Kedvezően befolyásolja az immunrendszert, csökkenti a daganatos sejtek szaporodási készségét. Kemo- vagy sugárterápia után segíti a csontvelő regenerálódását.

Avemar

*

Vírus ellenes, termékenységet növelő és retinavédő hatással is rendelkezik. Cinkhiányos betegekben visszaállíthatja az íz-érzést, valamint megelőzheti a kopaszság kialakulását.

Cink

*

Műtétek, súlyos sérülések, leromlott állapot, betegségek esetén és lábadozás állapotában a szervezet regenerálódására jó eredménnyel lehet alkalmazni.

Culevit

*

A szív-érrendszeri megbetegedések és a rák néhány típusának kialakulása elleni védelemben is szerepet játszik.

Folsav

*

Értágító hatású, javítja az agyi vérellátást is, így jótékonyan hat a szellemi teljesítőképességre és koncentráló készségre.

Gingko

*

A stressz által okozott tünetek megszüntetésében játszik szerepet. Növeli a szellemi, fizikai teljesítőképességet.

Ginzeng

*

Szerepet játszhat az ízületekben lévő porc szerkezetének és funkciójának fenntartásában, és valószínűsíthetően gyulladást csökkentő tulajdonsággal rendelkezik.

Glükózamin

*

A porcszövet szerkezetének fenntartásával az izületi fájdalmat mérsékli, az izület mozgathatóságát jelentősen javítja.

Kondoritin

*

Jótékony hatású lehet cukorbe- tegségben, mivel vércukorszint szabályozó hatású, és szerepet játszhat a koleszterinszint csök- kentésében és az érelmeszese- dés megelőzésében.

Króm

*

Szerepet játszik a zsírsavak oxidációjában, a szénhidrátok anyagcseréjében. Fokozza a szervezet fizikális és mentális teljesítményét.

L-Karnitin

*

Szellemi és fizikai kimerültség esetén elősegíti a szervezet regenerálódását, javítja a memóriát és a koncentrációképességet.

Lecitin

*

Feltételezhetően csontritkulást gátló, vércukorszint szabályozó és magas vérnyomás elleni hatással rendelkezik. Emellett egyes szívritmuszavarok kezelésében is jótékony hatású.

Magnézium

*

Az alvás-ébrenlét normál ritmusának felborulásakor nyújt segítséget: ide tartozik a jet-lag illetve a több műszakos munkarend.

Melatonin

*

Leromlott, betegség alatti-utáni állapotból való felerősítésnél kitűnő. A szív és keringési panaszokra, gyomor és bélbántalmakra, idegrendszeri problémákra jó hatású.

Méhpempő

*

Segít a koleszterinszint csökken- tésében, az érelmeszesedés szövődményeinek megelőzésé- ben. Hatására csökken a kóros véralvadás, javul az immunrendszer működése.

O-3

*

Szívizombántalmakban csökkenti a fáradtságot, a mellkasi fájdalmat. Védi a gyomor és a bélrendszer egészségét, erősíti az immunrendszert.

Q10

*

Immunmoduláns, rákellenes és érelmeszesedés gátló aktivitás- sal rendelkezik. Szerepet tölt be egyes fémmérgezések terápiá- jában, és a férfiak termékeny- ségének növelésében is.

Szelén

2010. aug. 4. 13:10
 5/7 anonim válasza:
amugy en a flavont szedem
2010. aug. 4. 13:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Téll f*sza vagy :D
2010. aug. 4. 16:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Én Activalt vagy C-vitamin tablettát szoktam bevenni, ha úgy érzem, hogy szükséges.
2010. aug. 5. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!