Melyek azok az ételek, amelyek szálkásításnál fogyaszthatóak? Illetve melyek amik kerülendők?
Figyelt kérdés
Szálkásításnál milyen gabonaféléket(köret, kenyér, tészta), zöldségeket, gyümölcsöket, tejtermékeket, húsokat/húskészítményeket lehet fogyasztani?(nem hizlalnak)Illetve főzéshez milyen olajat lehet használni(azt mondják az olívaolaj csak salátára használható)? Milyen főtt ételeket lehet készíteni ha szálkásítás/fogyás a cél?2020. febr. 2. 19:37
1/1 anonim válasza:
A makrókat kell jól beállítani (fehérje, szénhidrát, zsír). A szénhidrátot érdemes alacsonyabban tartani, az összkalória legyen deficitben, de ne koplalj. Olaj helyett főzéshez használj zsírt vagy kókuszzsírt. Egyél sok zöldséget és elég fehérjét, változatosan. Bármilyen főtt ételt ehetsz, a lényeg a mennyiség. A finomított szénhidrátokat (kristálycukor, liszt) érdemes kerülni vagy csökkenteni. Használj kalóriaszámláló oldalt (pl. kalóriabázis).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!