SOS! Mitől vagyok pattanásos?
21 éves lány vagyok egészségesen élek. Rendszeres mozgás, zöldség gyümcs fogyasztása, mégesem értem, hogy mitől vagyok patis.
- Rossz fogam nics
- túlsúlyos nem vagyok
- csináltam allergia tesztet is 2x kétt különböző helyen és mind a kéttszer negativ lett
- Tejterméket allig eszek
- Italokat csak néha fogysztok
- voltam bördokinál felirt egy krémet nem használt, csak rosszabb lett...
- Börgombám nincs, vagy remélem, hogy nincs mert akkor a dokinak látnia kellett volna
- figyelek a higiéniára, rendzseres türülközö csere dirket van még egy extra az arcomra
Ha valakinak van még valamelyin ötletet, annak nagyon örülnék, mert már alig merek kimenni az utcára
Köszönöm <3
köszi a gyors választ :)
micellás gerniert használok smink lemosásra :D
akkor maradt a fekete szappan és a kozmetikus ...
a bördoki is ezt mondta 4 honapig használtam és látta hogy tényleg nem lett jobb töle csak ténylgesen rosszabb !!
használok crémet, doki ajánlota recepnélkül kapható most várom töle a csodát
Én nem használok már micellás vizet kb 3 éve de egyáltalán vagyok pattanásos. (Színielőadásra egyébként kókuszosakat használok)
Előfordulhat hogy egy kicsit felborult a hormonháztartásod, ez kb bármitől lehet. Stressz, párkapcsolatban egy kisebb változás, költözéstől is előfordulhat de akár attól is hogy egy hétre elmész nyaralni, kikapcsolódni. Ha mozogsz, egészségesen táplálkozol akkor egy idő után szerintem vissza fog állni de ha esetleg nem akkor ezt egy hormonokat vizsgáló vérvétel biztosan.
Szerintem nem kell félned vannak időszakos "átmenetek " velem pl volt olyan hogy egyszerűen nem jött meg a menstruációm, természetesen azonnal elmentem orvoshoz dehát nem ért sokat úgy hogy elmentem magán dokihoz csináltattak vérvételt de a D vitaminon kívül semmi probléma nem volt, fogamzásgátló jött szóba, már éppen váltottam volna ki de 3 hónap után magáról semmi beavatkozással megjött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!