Stephanie buttermore all in?
Szerintem simán le tud majd fogyni, ugye ő az állandó extrém éhsége miatt (is) kezdett bele ebbe. Számomra először furcsa volt, hogy egy alapjáraton egészséges ember, aki keményen edz, esetleg nem eszik így eleget, mert elnézve a fizikumát (ami volt neki akkor) gondoltam megfelelő mennyiséget visz be mindenből. Mentálisan ez már egész más kérdés, személyfüggő ki mennyire ,,fárad el" Egy diéta során korlátok között. Voltak elég fullos csaló napjai, de úgy tűnik nem okozta neki azt amit ő szeretett volna.
Ha neki ettől jobb és tényleg majd olyan alakja lesz (akár túlsúllyal, akár túlsúly nélkül) aminek örülni fog és szereti, hát hajrá, egyszer élünk. ;)
Nagyon köszi a választ :)
Ha tudtok még értelmeset írni vagy csak veleményt mondani, akkor kérlek tegyétek meg, mert nekem fontos lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!