Ti mennyi szaloncukrot ettetek meg az idei szezonban?
Figyelt kérdés
Én az elmúlt 2 héten kb 1,5 kg-t. Lehet ebből valami bajom a hízáson kívül?2020. jan. 2. 21:11
2/10 Metionin válasza:
Olyan 10 db-ot de az is olyan mint egy konyakmeggy. Szerintem nem lesz tőle bajod.
4/10 anonim válasza:
Egy kezemen meg tudnám számolni. Sütit már többet.
7/10 anonim válasza:
Volt egy ilyen cipősdoboz méretű kiszerelés, na annak már csak az alján van néhány. De én (F) életem javát a véznaság és hízni nem tudás elleni küzdelemben töltöttem, lelkiismeret-furdalásom legfeljebb azért lehet, hogy nem ettem háromszor ennyit.
8/10 anonim válasza:
Naponta 3-4 db-ot, karácsonytól kezdve amíg el nem fogyott. Összesen szerintem max. 250 g lehetett.
1,5 kg, az kb. naponta 100 g (ennek fele cukor), nagyjából 500 kcal/nap. Az se biztos, hogy ennyitől híztál, persze attól függ, mit és mennyit ettél még. 2 hét alatt, ha máskor nem eszel sok édességet, szerintem nem lesz semmi bajod.
9/10 anonim válasza:
Én már mikulás előtt elkezdtem enni imádom a zseleset, egy kilót biztos megettem de szerintem többet is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!