Mit kéne ennem?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok, elég dagi voltam kiskoromban, ilyen skinny-fat alkat, aztán megnyúltam, 185centi vagyok, és 69-70kiló, 11% testzsirral, ezt viszont csak diétával tudom tartani, egyébként zsíros lennék.
Szeretnék felszedni egy kis izmot, az se baj ha zsír is jönne fel mellé, viszont nem tudom hogy mit kéne ennem.
Kb 3000kcal-ra lenne szükségem, de nem ehetek olajos magvakat illetve tejtermékeket, mert kipattogok tőlük:(
Aki ért hozzá, írna nekem egy étrendet?
2019. dec. 23. 00:26
2/2 anonim válasza:
Edd azt, amit szeretsz és bírsz, legyen benne fehérje, zsír és szénhidrát. Az izomépítéshez többlet kalória kell, megfelelő fehérjebevitel (ez nálad lehet pl. hús és tojás) és rendszeres edzés. Nézd meg itt a Sport-testépítés kategóriát, ott találsz hasonló korábbi kérdéseket, hasznos tanácsokat, kérdést is tehetsz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!