Mi okozza bennem azt, hogy a kólától hasmenésem lesz?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a kólát az olcsótól a drágább fajtáig. Amikor iszom idő kérdése és elkezd a hasam menni. Az ivás előtt semmi gond nincs. Megiszom a kólát és rá nem sokra jön a hasmenés .Van olyan mikor 1 óra hosszát is várni kell és jön a WC. Miért okozza a szervezetemben ezt ?2019. dec. 20. 10:09
2/9 anonim válasza:
"Mi okozza bennem azt, hogy a kólától hasmenésem lesz?"
A kóla. Ne igyad, és nem lesz hasmenésed.
3/9 anonim válasza:
Talán a sok fruktóz (vagy édesítőszer), vagy a koffein, vagy az, hogy savas, vagy a sok mű adalékanyag, vagy mindezek együtt. Ne igyad, problem solved.
5/9 anonim válasza:
A Cocaától és a Pepsitől is fosol?
Amúgy a bennük lévő édesítőszer lehet a hibás. Pláne, ha zero-t, light-ot iszol. Esetleg más összetevő.
A Pepsitől nekem is fáj a hasam nagyon, de mostmár átálltam Cockára.
Sosem iszom csak a sima, eredetit, semmi light, zero, valamilyen édesítésű. Azok nem is jók.
#1-es én minden töménytől fosok. 3 vagy több feles után 2 napig tuti.
6/9 anonim válasza:
A kóla az műanyag.Tele van szeméttel, amit egy emberi szervezet, ha nagyon telitődik, akkor kidob.
7/9 A kérdező kommentje:
" A Cocaától és a Pepsitől is fosol? "
Igen azoktól is . A pepsinél még rosszabb. Hiába finom a hasam görcsben van tőle. Olyan mint ha szanaszét izgulnám magam. Szorongásos has görcsös érzésem van tőle. Az a márkát már egyáltalán nem iszom.
2019. dec. 20. 12:03
8/9 anonim válasza:
Egy csomó más finom dolog is van, és azok nem is csinálnak mindenféle kellemetlen tünetet. Írj össze egy listát róluk, hogy jobban eljusson a tudatodig, mennyi mindenről lemondasz azzal, hogy folyton a kólát választod. Igyál más finomságot és kész.
9/9 anonim válasza:
Ha zero akkor általában az édesitő szer(aszpartam) okozza! Illeve a colaában lévő koffein fokozza az agyagcsere folyamatot is! Ez is okozhaja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!