Oregánó, bazsalikom és egyéb fűszer növényeket, amikből nem kell sok, lehet otthon cserepes házában tartani, hogy főzéshez mindig friss legyen?
Figyelt kérdés
26 éves egyedülálló férfi vagyok, ne kövezetek meg :-D2019. nov. 29. 16:14
1/5 anonim válasza:
Nem lehet. Az éghajlatunk nem megfelelő hozzá. A rozmaring a kertben is elvan, át is telel. Oregánó, majoranna, kakukkfű vígan él egy ablakban, vagy erkélyen, de nem fog áttelelni. A bazsalikom lágy szárú, pár hét alatt tönkremegy.
2/5 anonim válasza:
Igen lehet. Bármilyen fűszernövényt, de lehetőleg kertészetből vedd, ne ilyen Tesco és társai boltból, mert azok 2 nap alatt elhaláloznak. 😊
3/5 anonim válasza:
Metélőpetrezselymet, metélőhagymát szoktam!
4/5 anonim válasza:
Hogy ne lehete? Mi is ezt csináljuk. Főleg a sülteknél nagyon hálás megoldás. Teljesen más az ízvilág, mint szárított fűszerekkel
5/5 anonim válasza:
Nekem cserepes petrezselyemmel van tapasztalatom. Én vetettem metélőpetrezselymet egy nagy cserépbe. Télen is kinn maradt, viszonylag védett, de nem fagymentes helyen. Mikor fagyott, lekonyult, mikor felengedett az idő, visszaállt normális állapotba és lehetett újra szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!