Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Azoktól kérdem, akik régóta...

Azoktól kérdem, akik régóta nagy dózisú vitamint szednek, minimum Lenkei alap vitamint. Mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés
2019. nov. 3. 16:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én sokáig szedtem Lenkeit, egy ideig jól voltam, azután már szarul. Ő nagyon sokat tesz bele, annyi nem kell. Szerintem 1-2 hónapig jó szedni de aztán elég.
2019. nov. 4. 17:19
 2/4 feco8888 ***** válasza:
100%

Szia én már két éve szedem a vitamint, fél évig az alapot , másfél éve pedig a legerősebbet a zöldből...

Hogy mi a tapasztalat?

Megmentett ,Krónikus fáradtságból lábaltam ki,Energikus vagyok..Sokkal jobb az életem,boldog vagyok

2020. jan. 16. 17:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Első a tudás.

A tudás megszerzése.

Második a vitamin.

A vitaminok, nyomelemek helyes használata.

A Lenkei vitamin szerintem jó, de ahhoz tudás is kell.

Javaslatom:

akit komolyan érdekel ez a dolog, vegye meg a Dr. Lenkei Gábor féle könyvcsomagot! Kedvező áron adja és nagyon sok hasznos információ van benne. Ezek után eldöntheted, hogy veszel e tőle vitamint.

Szendi Gábornak nem rossz a weboldala, de összességében elég zavarosak a dolgai. Persze, ha sok időd van, futhatod vele a köröket.

2020. aug. 22. 23:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Eleinte úgy fstam tőle mint egy gólya, de utána megerősödtem és meghíztam. Csak 2 hétig szedtem. Étvágyat is csinált rendesen.
2020. nov. 30. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!