Egy 25 cm-es Margherita pizza kb hány kcal lehet?
Figyelt kérdés
Csak sajt van rajta és paradicsom.2019. szept. 15. 21:34
2/5 anonim válasza:
#1, látom te is tudod, mi az a kalória. Ha egy nap ennyit ennél, kb ügyeletre kerülnél, de minimum kihánynád a beled.
Kb 1200-1500. Nyilván valamennyire változó.
3/5 anonim válasza:
Sőt, még én is sokat mondtam. Ha nem tocsog a zsírban és mást tényleg nem raknak rá, akkor inkább 1100-1300.
4/5 anonim válasza:
most mit szidod az egyest, elnézet egy nullát kétszer am jó lenne, szerintem 1000 környéke
5/5 anonim válasza:
Nem szidom, csak ha hülyeségeket beszél az nagyon megzavarhatja a kérdezőt. Nem kell olyan kérdésekre válaszolni, amiről gőze sincs.
De úgy látom, neked se. Csak egy nullával írt többet? Szerinted 700 kcal egy pizza? Maximum a tészta, ha nem raknak rá semmit :D egy átlag pizzánál dupla ennyivel számolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!