Nincs menstruaciom, hasmenesem van es rosszul vagyok napok ota. Mitol lehet ez?
Figyelt kérdés
Szoval 16 eves vagyok es mar masfel honapja fogyozom, 50 kg voltam es 163-164 cm, most vagyok 46-47 kg kozott (mikor hogy). Miota fogyokurazom, nem menstrualok, pedig napi 5szor eszem, a kenyeret teljeskiorlesure csereltem, rengeteg gyumolcsot es zoldseget eszem, valamint norbi update sutiket. Ujabban elkezdett emelyegni a gyomrom, hasmenesem van (ez feltehetoleg az update termekektol), es a fejem is faj. Tenyleg a fogyokura miatt vannak a tunetek?2019. aug. 14. 21:04
2/2 anonim válasza:
16 évesen nem kéne fogyózni (kivéve ha orvos mondja). majd 170 centi vagy és nem vagy 50 kiló?? azt ugye tudod, hogy túl alacsony testzsírszázaléknál megszűnik a menstruáció? te éhezteted magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!