Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lefogyhatok 3 hét alatt 6kgt?

Lefogyhatok 3 hét alatt 6kgt?

Figyelt kérdés

suli kezdésig szeretnék legyofni 6kgtkioktatást köszönöm nem kérek,csak válaszoljatok!Szénhidrátszegényen ennék

leírom a napi menümet

reggeli:nagy natúr joghurt

ebéd:zöldségsaláta kb közepes adag

vacsi:valami gyümi vagy tonhal!

kérlek ne oktassatok ki,tudom hogy ez koplalás,következményeket is tudom bla bla bla!Esetleg tapasztalatok?

162 cm és 66,5 kg vagyok

2019. aug. 9. 20:37
 1/10 A kérdező kommentje:
lefogyni,elírtam
2019. aug. 9. 20:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze

Napi 2 óra kardio mellett simán

2019. aug. 9. 20:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Simán, csak nem javasolt. 1 hét alatt kb. 1 kg-ot tanácsos fogyni. Ha ennyire fontos, miért nem 3 héttel korábban jutott eszedbe? Amúgy szerintem ha szeptember elejére csak 3 kilód adsz le, a másik hármat pedig utána, senki nem fogja észrevenni, csak te, ha a mérlegre állsz.
2019. aug. 9. 20:44
 4/10 anonim ***** válasza:
A natúr joghurt is tartalmaz cukrot, csak szólok. A zsírod mellett az idegrendszeredet is ki akarod nyírni akkor ez étrend megfelelő.
2019. aug. 9. 21:16
 5/10 anonim ***** válasza:
51%

Én csináltam / csinálom, bár már érzem hogy túlzás és kezdek beleőrülni.

Egy hormonális probléma miatt nem bírtam lefogyni, 1400 kalórián heti 10 óra állóképességi edzéssel súlyt tartottam, ha 100nál több cht ettem akkor híztam. Megelégeltem, csak akkor ettem ha korgott a gyomrom. Napi 700-800 kalórián vagyok, többször lettem rosszul edzésen, nap mint nap szédülök és úgy érzem, hogy felzabálnám a hűtőt. De tartom magam úgy ahogy ideig óráig, de nem éri meg. A fogyásom szépen megindult, de sokkal rosszabbul teljesítek, rettegek a sulikezdéstől, mert már túl vagyok azon a szinten, hogy visszaálljak. Ha 1 kgmal többet mutat a mérleg az már elrontja a napomat, rosszul érzem magam ha valami olyan eszek ami ízlik, de csinálom, mert nem tudok leállni. 3 kg annyira nem látványos, ha szeptember közepére adod le, attól még el fog tűnni az embereket túlzások nélkül. És nem kell rettegned a jojó effektustól sem. Ne ess abba a hibába, amibe én és maradj egészséges!

2019. aug. 9. 21:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

4, esetleg 5 kg reálisabb, de ha elkezdesz edzeni, ez látványosabb lesz, mint 6 kg éhezéssel. Szerintem ez a menü, amit itt leírtál, rossz és hamar fel fogod adni. A tested nem kapja meg a szükséges tápanyagokat. A jó szénhidrátokat ne iktasd ki a napi menüből!

Azt tanácsolom neked, hogy a reggelid legyen egyik nap zabkása gyümölccsel és fél evőkanálnyi olajos maggal, pl. dióval + egy evőkanálnyi lenmaggal, másik nap rántotta egy tojásból + egy fehérjéből fél rozsos zsemlével és valamilyen zöldséggel. Inni cukormentes (és édesítőmentes!) citromos tea vagy más energiaszegény ital. Ebédre egy vékony szelet csirkemell grillezve vagy kb. 150 gramm fehér húsú hal zsírszegényen elkészítve párolt zöldséggel (pl. karfiol, brokkoli, sárgarépa vagy egy kis csészényi bulgurral vagy barnarizzsel), vacsora: magas hústartalmú virsli vagy kevés tonhal zöldsalátával vagy zöldsaláta főtt tojással, zsírszegény sajttal. Főétkezések között egy-egy alma. Ha nagyon éhes vagy, délelőtt nyugodtan megengedhetsz magadnak egy kisebb banánt. Ha nem bírod desszert nélkül, inkább egy gyümölcsöt egyél meg vagy egy zsírszegény joghurtot, mint valamilyen édességet. Mellette kedvedre való mozgás, legalább heti három súlyzós edzés (kis súlyzók, nagyobb ismétlésszám), heti egy pihenőnap. Nekem még az is segít, ha étkezés után 15-20 percen belül fogat mosok. Olyankor nem kívánok új ízeket, nem kívánom a nassolást, simán kibírom a következő étkezésig.

2019. aug. 9. 21:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, ha tudod, hogy súlyosan veszélyezteted önmagadat, akkor úgy mégis miért csinálod? Tessék normálisan enni!
2019. aug. 9. 21:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Az még rendben, hogy szénhidrátszegény, de akkor a másik két makrotápanyagból (fehérje és zsír) többet kell enned. Így nem fogsz éhezni, de 1200 vagy több kcal mellett is tudsz szépen fogyni. Főleg ha még mozogsz is mellé, pl. ilyen melegben jólesik az úszás.

Tehát reggelire ehetnél tojást (kevés kalória mellett is laktató) nyers zöldségekkel (a sok rost is segít a jóllakásban). Ebédre valamilyen hús/hal párolt zöldségekkel (pl. brokkoli, répa, karfiol, zöldbab, vagy bármi, amit szeretsz). Vacsorára sült máj, túró/sajt vagy tonhal valamilyen zöldséggel, salátával. Köztes étkezésnek, ha éhes lennél, natúr joghurt/kefír gyümölccsel, vagy egy marék olajos mag. Próbálj változatosan enni, és ne éheztesd magad, éhezés nélkül is lehet tempósan fogyni.

2019. aug. 10. 06:45
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hat kiló alig látszik, szóval felesleges zombivá tenned magad a suli előtt. Inkább kezdj bele egy új életmódba, sportolással, megfelelő étkezéssel, így elérheted az ideális testsúlyodat (kb. 55-56 kg) és nem kell félned, hogy jojozni fogsz.
2019. aug. 10. 08:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Előző: alacsonyabb és alapból kisebb súlyfelesleggel rendelkező lányokon (én is ilyen vagyok) egy-két kg fogyás is meglátszik. Pl. amikor én lefogytam 58 kg-ról 56 kg-ra (162 cm magasság), mindenki ámuldozott, hogy mennyit fogytam. Viszont az igaz, ha pl. egy 100 kg-os nő fogy le 90 kg-ra, valószínűleg nem vagy alig látszik rajta. Egyébként 6-os válaszoló voltam, és csak ismételni tudom, hogy ne siettesd a fogyást, és a szénhidrátokat ne csökkentsd minimálisra, a jó szénhidrátokat építsd be az étkezésedbe, főleg a reggeli és a déli étkezésbe.
2019. aug. 10. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!