Mi történik, ha 1 teljes hétig ételnélkül leszek?
Vizet, illetve Zeró kólát innék,csak táplálkozni nem táplálkoznék..
Azzal tisztában vagyok, hogy gyomorösszeszükülés,bélrendszeri bajok kisülhetnek, na meg a jojo effektus.. (amit azért ki lehet játszani,legalábbis én ezt sajáttapasztalatból írom)
Egyéb probléma lehet? Nem szeretnék legrosszabbal jönni, de ugye belehalni nem lehet?
Amit még kihagytam, az ájulás-rosszközérzet-fáradékonyság-ingerültség is felléphet, ezekkel is tisztában vagyok.
Kérlek titeket, fogalmaztátok meg normális módon mi léphet fel.
Szídás-rívást nem igazán kérek,hisz tudom oltári nagy butaság , én nem is készülök ezt véghez vinni, viszont érdekel.!
További szép estét,köszönöm,hogy végig olvastad! Illetve köszönöm szépen a NORMÁLIS válaszokat előre is! :)
#utolsó
Nem szándékozom kipróbálni, csak érdekel hogy mi lenne ha egy hétig élelem nélkül lennek és csak innék.
Tinikoromban próbàltam, egész pontosan 8 nap volt. A rosszulléteken, gyomorfàjdalmakon túl semmi nem történt. Szó szerint semmi. Egy dekàt sem fogytam, ha esetleg arra vagy kívàncsi lement e valami súly. Pedig 15 éves és 100 kg voltam.
Komolyabb problémàt az okozott amikor tovàbbi 8 hónapon àt nagyon erősen koplaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!