Ha belépek egy szemész optikushoz és viszek szemüveg keretet hogy veszi észre hogy az milyen keret?
A minőségét szerintem még laikus is könnyen megmondja. Egy optikai keret és egy szupermarketes keret közt énekelni lehet a különbséget. Eleve azt fogja mondani, hogy hozott keretbe nem, vagy csak akkor teszik bele a lencséd, ha vállalod a felelősséget, ha beletörne a lencse, vagy ilyesmi. A keret alakja is megkötés, van, amibe nem lehet egyszerűen bizonyos lencséket beletenni.
Szóval hidd el, a szakmája ez, tudni fogja, hogy optikából, vagy a piacról van.
Ha rajta van a saját árcímkéje akkor tudja, hogy az az ő bótjából van. Ha nincs akkor vagy foglalkozik vele, és megcsinálja, vagy egyszerűen nem. Ofotértnél elhajtanak, maszeknál meg fogják csinálni.
Ofotértben vettem 4 éve szemüveget, a keret mai napig kapható s nem egy maszeknál láttam már, de weben is rendelhető. mindenhol 38eFt volt.
(És most is mondom, hogy menjen a bús pitsába az a tetves szemüvegkeret-ipar a horror áraival. Nem érnek ezek a keretek csak 1 nullával kevesebbet, de ez van, rájuk vagyunk utalva. Rablóbanda mind.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!