Multifokális szemüveghez lehet úgy, hogy csak "géppel" mérik be az ember szemét?
Tehát a bajom az, hogy egyszerűen én nem tudom ezt követni, amikor csereberéli a lencséket a szemem előtt abban a szemüvegben, és akkor ide nézzen, oda nézzen, távolba nézzen, olvasson. Mikor volt jobb, ez, vagy az előző, vagy a kettővel ezelőtti? Komolyan, én ettől kiborulok, már azt sem tudom, melyik volt az okébb. "Rendes" multifoki ugyan nem kell még, de beltéri multifoki igen (irodai progresszív szemüveg), tehát képernyőt is lássam, a bizonylatot is lássam, amiről rögzítem, olvasni is tudjam vele a jogszabályt papír alapon, és az ügyfelet is lássam 2,5 méterről. Az előző ilyenem jó volt 4 évig, de már gyenge volt, most csináltattam újat, újra olvastatott, lencséket cserélt, én már követni sem tudtam. Ez el lett cseszve. Oké, csak 56 ezer (de mondjuk egy rendes multifoki 150 körül van.)
Van olyan hely, ahol ezt bemérik csak és kizárólag a műszereikkel? És nem engem faggatnak, hogy melyik volt a jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!