SOS! Levált a lebeny a szememről vagy mi lehet ez?
1,5 éve volt lézeres szemműtétem (FEMTO) és régebben a csipaszerű váladékot a használt szemgélnek tulajdonítottam, de azt már egy jó ideje nem használom.
Ma reggel viszont ez a látvány fogadott miután a homályos szememmel a tükörbe néztem:
Nem tudom, hogy ez a szaruhártyát eltakaró valami csipa lenne vagy a lebeny szakadt le a műtött szememről. A fotó csalóka és inkább fehér színű váladék volt, olyan mint a tükörtojás fehérjéje. Azonban miután eltávolítottam/lemostam, nem fájt és ugyanúgy néz ki a szemem mint korábban és homályosabban se látom, de nem hagyott nyugodni a dolog. Vagy a lebenyleválás amúgy se jár fájdalommal/piros szemmel? Eleve leszakadhat 1,5 év után a műtött lebeny? Természetesen nem boxoltam vagy hasonló extrém dolgot nem csináltam. Felkelés után vettem észre, hogy ez a cucc van a szememben. Azért kérek első körben tőletek tippeket/segítséget, mert azért hülyének se akarom magamat beállítani, ha esetleg mégis csipa lenne és emiatt telefonálok a klinikára. Szénné röhögnének engem. Inkább az érdekelne tényleg, hogy mikor fordulhat elő lebenyleválás és ha igen, milyen tünetekkel jár?
Valószínű, hogy semmi bajod. :) Ilyesmi gyakran előfordul velem is. Reggelente. Kimosom, és kész.
De, hogy adjak egy kis tápot a hipochondriádnak, (már persze, ha hipochonder lennél!) itt egy link. Egyébként a te "tüneted" azért más.
dellfil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!