Mit tudtok mondani nekem a dioptirás nap szemüvegről vagy a fényre változó dioptriás lencséről?
Az volna a kérdésem hogy valamelyiknek van-e valami hátránya-elönye? Mennyibe kerülnek az ilyenek? Milyet érdemes venni? Van-e valami amire érdemes oda figyelni?
Hol vegyek ilyet?
Nekem eddig csak sima dioptriás szemüvegem volt. Ezért kicsit tanácsatalan vagyok, úgyan tesomnak van már ilyen de azért minden választ előre is köszi.
Nekem volt dioptriás napszemüvegem, de mivel félévente romlik a szemem, ezért felhagytam vele, mivel piszokdrága.
Szerintem a fényre sötétedők azok nem túl fiatalosak, de te tudod.
A legjobb szerintem, ha olyan keretet veszel, ami sima szemüvegnek is jó, és rá lehet csiptetni ilyen sötét lencsét is, tehát napszemüvegként is funkciónál.
Az enyémmel az volt a gond, hogy pl. üzletben zavaró volt, mert ahhoz túl sötét volt, nélküle viszont nem láttam, cserélgetni a két szemüveget meg macera volt.
Szóval ha csináltatni szeretnél, akkor szerintem ilyen "csiptetős" fajtát vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!