Akinek "bennalvós" azaz 24 órás lencséje van, mennyi időnként veszi ki?
Figyelt kérdés
Havi lencse, van aki beteszi, majd egy hónap múlva veszi ki és teszi be a helyére az újat. Ez ilyen fajta, hogy lehet vele így is. Én most vettem ilyet, egy hete volt bent, de kivettem, picit pihentetni a szememet. Meg reggelre mindig picit kényelmetlen volt. Érdekelne, hogy más is kiveszi-e a folyamatosan hordható lencséjét néha?2019. ápr. 20. 13:58
1/2 anonim válasza:
Szerintem néha azért illik kivenni.
A lencse folyadékkal meg kell tisztítani??! Vagy ezt nem mondták?
2/2 A kérdező kommentje:
Ofotértben vettem, Bausch and Lomb termék. Ott az optometrista csaj mondta, hogy van olyan ügyfelük, aki havonta bemegy és velük cseréltetteti ki, mert nem nyúl bele a saját szemébe. Mondjuk ezen elkerekedett a szemem és megrökönyödtem.
Mindenesetre én 2-3 napokra szoktam bennhagyni, majd egy-egy éjszakára kivenni. Igazából én a néha napján való éjszakai bulik és a 24 órás szolgálatok miatt vettem meg.
2019. máj. 3. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!