Nem tudom kivenni a kontakt lencsét! Hova kell vele mennem?
17 órája bent van a lencse a szemembe, 5 órája probalkozom a kiszedessel, de nem megy... a jobb szemembol nem tudom kivenni, az egész vörös már, kb hozza sem erek és nagyon faj.
Aludni gondolom nem lehet benne de már az is faj ha nyitva van/pislogok.
Reggel hova kell vele mennem? Pl ofotertbe ha bemegyek akkor kiveszik? Vagy a kórházba kell?
Köszönöm a válaszokat!
Nincs a közelben ügyeletes patika? Ott kéne venni szemcseppet, amit használhatsz lencséhez.. lehet nagyon kiszáradt, olyankor Nekem is borzasztóan nehéz kiszedni.. :(
Vagy a kontaktlencse folyadékot próbáld meg... fájni fog ha kiszeded, és után valószínű begyullad, de én nem maradnék benne reggelig..
Nincsen sajnos. Viszont most találtam a földön egy kiszáradt lencsét, a másik a helyen van. Nem emlékszem hogyan, de lehet hogy kieshetett? Vagy fogalmam sincs. A szemem azóta is faj azért már nem annyira piros, de nem tudom most benne van e a lencse .. bár ez úgy már hülye feltelezes... aludtam benne most picit, felkeltem és úgy lattam meg a földön a kiszáradt lencse darabot.
Megnéztem jobban a szemem én nem látok benne semmit de már annyira bizonytalan vagyok, nen tudom, mert azett faj 😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!