Miért érzek a jobb szememben ilyen fura érzést? Néha nyomást is
Figyelt kérdés
Amúgy észrevettem hogy egy újabb ér jelent meg a szemfehérjén. Nem az okozza? Az eres szem?
Amúgy ezt azóta érzem körülbelül mióta fertőtlenítetőt hasznàltam a fülemre és beképzelem hogy a szemembe folyt. Meg hogy vegyszerrel dolgoztam és akkor is hogy a szemembe mehetett de nem hinném
2019. márc. 9. 18:01
1/2 anonim válasza:
Szerintem menj el orvoshoz, bármi lehet. Egyszer megcsapta valami gaz a szemem a fűnyíroból, és napokig fájt, de azt monták nem kell orvos, semmi bajom nem lesz. Rá párnapra egy hatalmas toklász darbot pislogtam ki és azóta rosszul látok és szemüveges lettem
2/2 A kérdező kommentje:
Homályosan látok kicsit
2019. márc. 9. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!