Mennyibe került a szemüveged és milyen?
Egy alap szemüveg kellene, a legolcsóbban.
-1,0-ás és - 0,75.
Szerinted mennyből jönne ez ki? Neked milyen van és menni volt?
Most nincs pénzem ilyen olyan szűrősre, gyűjtenem kell még rá, de addig kellene egy szemüveg.
Mi 60?
Neked vagy nekem? Minek írsz ide ha nem vagy hajlandó kifejteni érthetően a válaszod?
Nekem 75k volt új kerettel, vékonyított lencsével (-4,75 és -5,25). Nyilván nem a legolcsóbbat vettem sem a keretből, sem a lencséből, de nem is a legdrágábbat.
Egyes dioptriához neked minek kell szemüveg? Én akkor még észre se vettem, hogy romlott egyáltalán a szemem.
Nekem anno 15 évesen a keret 15k volt és egy pár lencse 6-7k valahogy, akkor talán -1,75 körül volt a szemem.
Sztk-ban voltál?
Egyébként nem kellene, de nem kaptam meg az alkalmasságit jogsihoz, mert a táblán a vonal alatt 2-3 számot tudtam leolvasni.
Beleírták hogy csak szemüveggel/kontaktlencsével vezethetek. Hát ezért kell. Egyébként nem kellene - 1,0-re, mert nem érzem úgy hogy nem látok.
Ó, értem.
A Vision Expressről eddig jókat hallottam, vannak kedvezményeik is. Segítőkészek, ha besétálsz, szerintem tudnak neked segíteni az árral kapcsolatban.
(Én nem náluk vettem az enyémet, a szememet pedig magánorvos nézte.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!