Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mitől alakulhatott ki csomó a...

Mitől alakulhatott ki csomó a szemem alatt?

Figyelt kérdés

Kb 1 hónapja vettem észre,hogy az arcüregcsontomnál mind a két szemem alatt csomók vannak.Előszőr kisebb volt...

Elmentünk szemészetre,de ott azt mondták,hogy a szemeim miatt mert rövidlátó vagyok,és amiatt alakult ki ( megerőltetettem a szemem)... De most vettem észre pár napja,hogy még nagyobbak lettek a csomók.

Nem tudom mennyire lehet köze a szememhez,hogy szemüveges vagyok, de ha valaki ért hozzá akkor az írja meg,hogy nem kell e komolyan aggódnom miatta.

Egyáltalán mitől alakulhattak ki csomók..??:S

remélem nem valami komolyabb baj, esetleg vélemények,tapasztalok??

KÖszi a válaszokat!

18l

2010. jún. 30. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem, keress egy értelmes bőrgyógyászt ;)...ezt a szemész áldokit meg kerüld el...

lehet gyulladt góc, daganat, zsírcsomó, mélyen ülő pattanás, sok minden, doki meg fogja mondani

2010. jún. 30. 14:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia

nekem is van egy bibircsó a balszememnél (konkrétan a szemhéjam alsó szegélyén). Nem nagy és nem igazán látszik csak közelről. 17-18 éves koromban alakult ki és kb. 18 éves koromig változott sötétebbre a színe és nőtt kb 1 mm átmérőjűre. Azóta nem változott semmit pedig kb. 2 centit nőttem! Nem mentem el dokihoz, nem változtatott semmit (romlott a szemem de nem ezért - főleg a jobbszemem).

20,5/F

2010. jún. 30. 22:29
 3/3 anonim ***** válasza:
cigányoztál a 8 kerbe
2010. júl. 2. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!