Mitől alakulhatott ki csomó a szemem alatt?
Kb 1 hónapja vettem észre,hogy az arcüregcsontomnál mind a két szemem alatt csomók vannak.Előszőr kisebb volt...
Elmentünk szemészetre,de ott azt mondták,hogy a szemeim miatt mert rövidlátó vagyok,és amiatt alakult ki ( megerőltetettem a szemem)... De most vettem észre pár napja,hogy még nagyobbak lettek a csomók.
Nem tudom mennyire lehet köze a szememhez,hogy szemüveges vagyok, de ha valaki ért hozzá akkor az írja meg,hogy nem kell e komolyan aggódnom miatta.
Egyáltalán mitől alakulhattak ki csomók..??:S
remélem nem valami komolyabb baj, esetleg vélemények,tapasztalok??
KÖszi a válaszokat!
18l
szerintem, keress egy értelmes bőrgyógyászt ;)...ezt a szemész áldokit meg kerüld el...
lehet gyulladt góc, daganat, zsírcsomó, mélyen ülő pattanás, sok minden, doki meg fogja mondani
Szia
nekem is van egy bibircsó a balszememnél (konkrétan a szemhéjam alsó szegélyén). Nem nagy és nem igazán látszik csak közelről. 17-18 éves koromban alakult ki és kb. 18 éves koromig változott sötétebbre a színe és nőtt kb 1 mm átmérőjűre. Azóta nem változott semmit pedig kb. 2 centit nőttem! Nem mentem el dokihoz, nem változtatott semmit (romlott a szemem de nem ezért - főleg a jobbszemem).
20,5/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!