Kontaktlencsével mi legyen?
3 hónapja hordom, az egyik szemem 0,50 a másik 0,75
DE míg távolra jól látok vele (nem tökéletesen, de jobban, mint lencse nélkül)
Ez a 4. próbalencsém és már a szemész is azt mondta hogy hagyjam békén, mert nekem semmi se jó. Milyen hozzáállás ez? Ez az ő munkája, hogy vizsgálja a szemem és a tökéletes látást biztosítsa. Nincsen másik optika a környéken sajnos, így máshova nem tudok menni.
Eddig mindig eggyel erősebbet adott, kérdésem az lenne, hogy ha a +0,50-es szemem átcserélem a +0,75-ösre, és a +0,75-ösre erősebbet raknék az +1,00? Ügye így jönnek sorba, + 0,25, +0,50 +0,75, +1,00
Mint mondtam, már majdnem tökéletesen látok, úgy érzem már tényleg csak egy kicsit kell erősebb, egy picit ugranék. A smart optikából rendelném. Mit mondotok? Megrendelhetem bátran, vagy még sem az jön sorrendben?
Még annyit, hogy 3 hónap nem tudom elég-e arra hogy megszokjam (sosem vörösödött, szúrt vagy akármi a szemem, első kontaktlencsés napomon is véletlenül 12 órát volt bent, 4 helyett mert olyan kényelmes volt és nem volt alkalmam kivenni a munkahelyen) viszont távolra látok, semmi baj, de közelre kicsit szédülk, egyáltalán nem éles közelre, ilyen lüktetős.
A szemészemnek nem tudom elmondani mert már nem érdekli mi van a szememmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!