Jogosítványhoz való alkalmasságin nem feleltem meg, mi lesz? ( (többi lent) )
Üdv, 16 és háromnegyed éves vagyok a B kategóriás jogosítványt szeretném elkezdeni de megbuktam az alkamassági vizsgán mivel rossz a szemem, holnap el kell mennem szemészetre mivel oda küldtek ((szemüveget is hordok)) a háziorvosom azt mondta hogy menjek el nézessem meg s ha szükséges irassak másik szemüveget s az ott kapott papírt vigyem be nekik ((háziorvosnak)) s ugy aláírjuk az alkalmasságit. A kérdésem a következő, ha viszek a háziorvosnak arról papírt hogy egy fél dioptriával nagyobb szemüvegre van szükségem s azzal tökéletesen leolvastam a táblát akkor aláfogja irni? Vagy megvárjuk míg megcsináltatom s ugy fogjuk kitölteni az alkalmasságim? Izgulok mert fontos lenne a jogsi
16/F
Ha csak másik szemüvegre van szükséged nem lesz gond, viszed az igazolást, beleírja,hogy szemüveggel vezethetsz és ennyi.
Egyébként Neked érdeked ez ha nem látsz jól.
Ha esetleg komolyabb a baj, amit nem hinnék, akkor továbbküldened, visszarendelnek, vizsgálnak.
Ekkor más a helyzet, de ezen ne izgulj előre, bizonyára egy új szemüveggel megoldott lesz a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!