Mi a piacon kapható legjobb műkönny?
Figyelt kérdés
A szemészeten megállapították hogy a szemem könnytermelése egyenlő a nullával (azért mentem el kivizsgáltatni mert nagyon pirosak a szemeim, és egész nap gép előtt ülök). Elmentem egy vérvizsgálatra aminek még nem jött meg az eredménye, de addig is valamilyen műkönnyet kellene használnom. Milyen műkönnyet tudnátok ajánlani?2010. jún. 28. 13:41
1/5 anonim válasza:
Miért kéne műkönny?? Hogy átvágd az orvost? Ezzel nem sérteni akarlak, csak még sosem hallottam műkönnyről:D Vagy ez egy gyógyszer? Ha igen akkor ne piacit vegyél.
2/5 anonim válasza:
Nem mindenki egyformán reagál a cseppekre ezért ki kell kísérletezni melyik a legjobb nekem amit a szemész ajánlt egy idő után irrtációt okozott és váltani kellett de az is egy idő utá irritált amit most használok az nagyon jó nekem. Az első a Humalac B volt a második a Tears Naturale most az Artelac-ot használom már több mint két éve. Pld utoljára 3 hete csepegtettem.
3/5 A kérdező kommentje:
Az első válaszadónak: [link]
Tehát a vérvizsgálat azért kell hogy a kiváltó okot megtalálják, a műkönny pedig tüneti kezelésre való.
Második válaszadónak köszönet. Én a Tears Naturale II-t használom de sajnos nem a legjobb. Várom még a további válaszokat, hátha abból összeáll a kép
2010. jún. 28. 14:09
4/5 anonim válasza:
A Vidisic szemgél vált be legjobban nekem, de ez sem az igazi.
5/5 anonim válasza:
Első válaszadó, Te igencsak hülye vagy. Nem azon a piacon keres a kérdező, ahol paprikát, meg gyümölcsöket vehetsz a vasárnapi ebédhez, hanem a gyógyszer'piacon'..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!