Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Hogyan tüntessem el? SOS

Hogyan tüntessem el? SOS

Figyelt kérdés
Pár napja nem pontosan a szemem alá de a közelébe kinőtt egy pattanás, és láttam hogy még nem érett meg ezért nem nyomkodtam meg fájt is. Ezért kenegettem kenőccsel de az nem segített és másnap reggelre bedagasztotta a jobb szemem alsó szemhéját és a szemzug előtti részt. A pattanás egyre nagyobb lett és megpróbáltam de nem jött belőle semmi. Aztán úgy voltam vele hogy másnapra elmúlik a duzzanat de nem múlt el. Próbálgattam vizes borogatást, uborkát de egyik sem vált be. És fogalmam sincs hogy ez a pattanás miatt van vagy valami más van a háttérben. Ha valaki tud valami olyan módszert amitől elmúlik a duzzadás és már próbálta és bevált neki az írja már le mert nem akarok olyan sablon szövegeket olvasni hogy menj orvoshoz/kozmetikushoz mert jelenleg nem tudnék elmenni hozzá.

2018. dec. 16. 08:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Csak hagyd békén, ne nyomkodd, főleg ne a a szemed alatt levő pattanásokat.

El fog múlni csak nem 1 nap alatt.

2018. dec. 16. 08:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha tényleg SOS kell a segítség, akkor szemészet. Ez olyan módszer, amit már próbáltam, és ami be is vált hasonló esetben. Ha viszont nem olyan fontos vagy sürgős a segítség, akkor nem kell odaírni a kérdéshez, hogy SOS...
2018. dec. 16. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!