Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Meleg könny folyik magatol a...

Meleg könny folyik magatol a szemembol. Miert?

Figyelt kérdés
Mar volt ilyen maskor is de akkor nem nagyon foglalkoztam vele, de mostababan egyre gyakrabban fordul elo. Most is epp folyik belolle es nem sirok meg semmi (csak a jobb szemembol) Nem tudom hogy mi lehet az oka gondoltam arroh hogy mostanaban egyre kevesebbet alszolk es iszonyat faradt vagyok, de gondoltam arra is hogy megint megfaztam es hogy ezzel van valami osszefugges. Volt mar egyszer kotohartya gyulladasom akkor is ugyan igy folyt belolle de most nem is piros meg semmi. Valaki tudja hogy miert folyik es miert meleg?

2018. dec. 12. 14:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Azért meleg, amiért a vizelet is meleg: a testeden belülről jön. A bőröd hidegebb, mint a tested belső hőmérséklete, ezért a könnyeket melegnek érzed. Ha csak kicsit szivárogna, akkor hidegnek éreznéd, mert a kis mennyiség gyorsabban kihűl.

Hogy miért folyik - hát, ha szerencséd van, a szemészeten kiderítik, de ismerek olyat, akinek nem találtak okot. Talán rosszul átjárható az a csatorna, ami a fölös könnymennyiséget a szemedből az orrodba/torkodba vezetné?

2018. dec. 12. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy szemmel sírsz? Fura.
2018. dec. 12. 15:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Kohogok faj a torkom meg folyik az orrom... szoval ha ezekre gondolsz akk lehet van benne valami
2018. dec. 12. 17:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Most Neked a könny meleg állapotával van gondod, vagy azzal,hogy folyik a szemedből?

A meleget már megmagyarázták,nem tudom ez Neked miért nem természetes.

Ha könnyezik a szemed annak sok oka lehet. Pl. a fáradtság is, ahogy írod. lehet,hogy az egyik szemed gyengébb mint a másik, emiatt könnyezik csak az.

Lehet a megfázástól is, hiszen fújod az orrod, lehet,hogy az arcüreged is megfázott, és mivel ezek a fejedben vannak, ahogy a szemed is, irritálja a negatív állapot.

Ha sokat ülsz számítógép előtt, nem pislogsz, nem természetes fényben dolgozol, az is okozhat ilyen panaszt.

De az is ha huzatot kapsz,légkondit használsz, vagy lehúzott ablaknél autózol.

Most ugyan hideg van, ezt nem hinném, de akár..

Ha pár nap elteltével nem szűnik menj el orvoshoz. Ha mással nem a nátháddal és kérdezz rá. Viszont ha enyhülnek a náthás tüneteid -ami nem allergia véletlenül?- és marad a könnyezés, feltétlenül menj el szemészhez mert ez egészséges embernél, ok nélkül nem alakul ki.

2018. dec. 12. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!