Miért olyan drága egy szemüvegkeret?
Figyelt kérdés
Például egy elektrotechnikai boltban egy fülhallgató 1000 forintból is megvan, és szerkezetileg, meg anyagilag nem kevésbé komplex mint egy szemüvegkeret. Arról már nem is beszélve, hogy még mindenféle digitális meg analóg szerkezetek is vannak benne, amelyek a hangképzést lehetővé teszik.
Hogy lehet mégis, hogy a legolcsóbb szemüveg keretek is tízezer fölött vannak :O (Ha számít, mínuszos szemüveghez )
2010. jún. 25. 22:12
1/7 anonim válasza:
Bizony, ha igényes szemüveget akarsz plussz bele a két üveg, borsos az ára. Én is szemüveges vagyok, mert távolra nem látok jól. Azért meg kell gondolni, hogy hosszútávra milyen keretet válasszon az emberfia. Két hónapja váltottam keretet, ami üvegestől együtt 25 ezer forintba került. De muszály volt egy olyankényelmes keretet választanom, ami nem lóg le az orrom hegyére, és esztétikus is legyen.
2/7 anonim válasza:
én a texcóba szoktam szemüveget venni, bár néha ott is elkérnek akár 200 forintot is érte :)
3/7 anonim válasza:
én is szemüveges vagyok. nekem is távolra kell.
3éve választottam egy olyat ami : bementem megláttam megszerettem :D összesen 28000 volt de megérte!
mai napig az van.
nem olcsó bele a lencse de észre se veszem h rajtam van,mindenki azt mondja h annyira illik hozzám és egyedi, szép
4/7 anonim válasza:
de... nem ezt kérdezte a Kedves Kérdező... egyébként nem tudom sajnos a választ, de kíváncsi vagyok, mert én is szemüveges vagyok: így gyorsabban utána tudok keresni. Esetleg az lehet drága benne, hogy valahogy bele kell tenni a keretet? Nem tudom ...passz!
5/7 anonim válasza:
Szegény látszerészeknek is meg kell élni valamiből! Ha viszel keretet, legörbül a szájuk, mert a lencse becsiszolásával dolgozni kell, és nem számolhatnak sokat érte, ellenben a kereten elég magas a haszonkulcs (500-600%)
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem van az több ezer százalék is ...
2010. jún. 26. 09:22
7/7 anonim válasza:
Szerintem feltételezik, hogy egyet veszel belőle, de azt jó sokáig használni fogod és úgy is meg fogod venni, mert különben nem látsz, így aztán akkor egyszer jól megkopasztanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!