A banán evés tényleg javítja a látást? Mi erre a bizonyíték?
Figyelt kérdés
2018. okt. 22. 16:58
1/7 anonim válasza:
Hát, egy szemüveges majom sincs a dzsungelben...
2/7 anonim válasza:
Én sem láttam még szemüveges majmot.
3/7 anonim válasza:
Inkább a répaevés javítja a látást, a béta karotin miatt. Mivel én meg szemüveges nyulat nem láttam még.Majmot viszont már igen, sajnos a banánevés ellenére is romlik a szemük. [link]
4/7 anonim válasza:
Mondjuk én dzsungelen kívül se láttam szemüveges majmot.
Tele van A vitaminnal a banán, ezért tesz jót a szemnek. Plusz írják is, hogy “a korai a vitamin hiány farkasvagsághoz vezet”. Tehát igen, a banán jó a látásnak. (Hacsak nem vagy cukorbeteg, akkor inkább a tiltó listán, vagy a nagyonméftékkeleheted listán van)
Amúgy a srépa is jó, ill a feketeáfonyára.
5/7 anonim válasza:
Az is, hogy nem eszel banánt és rosszul látsz.
6/7 anonim válasza:
Nem javítja, ahogy az A-vitamin se, ha nincs hiányod belőle. Rövidlátásra, távollátásra nem jó, ahogy a hályog se emiatt lesz, ahogy az idegek se emiatt károsodnak stb.
Szóval az egy dolog, hogy vannak dolgok, amik kellenek a szem működtetéséhez, de javítani nem javítanak a látáson.
7/7 anonim válasza:
banánonként 0.1 mikrosievert dózissal növeled a sugárzásod. csak jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!