Az új szemüvegben szédülök, mi lehet az oka?
Több év után jöttem rá, hogy a szemüveg hibája okozta hogy állandóan elfáradok, hosszan pislogok.
Elmentem egy másik szemészetre, mert éppen gond volt a szemüvegemmel. Már a vizsgálat is komolyabb volt. (pedig az is komolynak tűnt akkor). Mikor megkaptam a szemüvegem, elsőnek szintén szédültem, de megszűnt rövid időn belül. Pár napon belül nem találtam az új szemüvegem, hát felvettem a tartaléknak félrerakott szemüvegem. Meglepődtem. Azonnal rám tört a fáradság, kimerültség. Megtaláltam az új szemüvegem, felvettem, és hirtelen újra fitt lettem.
A fő eltérés az üveg, és műanyag szemüvegek között, hogy a müa. sokkal nagyobb a törésmutatója, tehát kisebb hiba is sokkal komolyabb problémát okozhat.
Míg üveglencsénél észre sem vetted, hogy nem tökéletes a szemüveg, müa lencsénél ez komoly problémákat okozhat.
Javaslom, máshol is nézesd meg a szemed, majd vetesd össze az eredményt a meglévő szemüvegeddel. Lehetséges, hogy nálad is hiba csúszott a számításba.
#2 több éven keresztül nem szűnt meg, sőt, még balesetet is okozott. Ja, a második ott készített szemüvegnél is belementek ugyanabba a hibába.
A máshol jól kiszámolt és elkészített szemüveget 2 nap alatt megszoktam.
Előtte minőségi valóban maszek szemüvegessel csináltattam igaz, üvegből a szemüvegem. Semmi gondom nem volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!