Szemműtétre milyen klinikát ajánlotok?
Figyelt kérdés
Lézeres látásjavítást és kancsalság elleni műtétet szeretnék elvégeztetni,de nem tudom melyik klinikára lenne érdemes menni.
Debreceni vagyok,de ahogy olvastam, sokan vannak rossz véleménnyel a vidéki klinikákról.
Szóval,volt valakinek a közelmúltban vagy régebben hasonló műtéte?
Ha igen,hol műtette?
Hogy sikerült?
Előre is köszönöm a válaszokat!
23/f
2018. okt. 9. 14:03
1/2 nagybotos válasza:
Budapesten a Mária utcai Szem Klinika kiváló. Budapestieknél nem érdekes ki melyik kerületbe tartozik. Remélem más város bélit is fogadnak. Korán menj, 8-9 tájt. Először elküldenek egy "Elosztó" viszgálatra, onnan kerülsz a megfelelő szemészhez. Itt mindenki jó! Engem műtöttek itt, és nagyon jó! 83F
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2018. okt. 15. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!