SOS. Párom alsó szemhéjának a belsejében van egy gombostűfejnyi kitüremkedés, és körülötte félelmetesen piros és homályosan lát tőle, mi lehet ez és mivel kezeljük?
Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 20:07
1/7 anonim válasza:
Esetleg orvossal? De tuti nem a gyakorikerdesek.hu-val.
2/7 anonim válasza:
Jégárpa.
Kamilla.Gyulladáscsökkentő.
3/7 A kérdező kommentje:
kösz szépen, hova menjek este negyed 9-kor? másoknak nem az az első, hogy körbenéznek az interneten?
2010. jún. 23. 20:13
4/7 anonim válasza:
Hát most már sehova ne menjen, de gondoltam, holnap... Egyébként ha az én látásomról lenne szó, nem kamillázgatnék csendben, hanem mindenképp orvoshoz mennék, de valószínűleg valóban árpa.
5/7 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, csak nem voltam benne biztos, mert nem láttam még ilyet, csak hallottam róla. Sajnos a párom nem egy orvoshoz menős típus, sajnos akkor se menne el, ha a látásáról lenne szó (tiszta bolond)... Remélem, rendbejön, valami vény nélküli kenőcsöt keresek rá.
2010. jún. 23. 21:28
6/7 anonim válasza:
Ja, minimum a patikussal konzultáljatok, hamár dokival nem is... Nem valószínű, hogy megvakul, de a szemet nagy hiba kezeletlenül hagyni, nagyon érzékeny.
Jobbulást a párodnak!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ma vettem rá kenőcsöt, konzultáltam a patikussal. Remélem, javulni fog.
2010. jún. 24. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!