Mi lehet a gond? Úgy érzem a bal szemem, mintha égne.
Kedden telihold volt, elővettem a DSLR(tükörreflexes fényképezőgépem) és gondoltam készítek pár fényképet. Ablakon keresztül jól látszódott. Szobám be volt sötétítve, közvilágítás fénye pont elegendőnek tűnt.
Problémám az, hogy maximum 1 percig a gép keresőjén keresztl néztem a holdat. F22-es blendével, de ha jól emlékszem ezt fokozatosan állítottam is. Fókuszt nézegettem, de vissza tértem utána élőképre és onnan néztem tovább.
Miután végeztem bementem a szobámba és furcsáltam picit a szemem amelyikkel a keresőbe néztem. Azóta pedig úgy érzem,mintha égne a szemem. Pontosabban: melegnek érzem a szemem. Látni látok vele, de aggódom. Okozhatott valami gondot ez az egész?
Bárcsak elő sem vettem volna aznap a gépet.
(135mm-es 2.8-as objektív)
Tegnap este vágtam rá burgonyát is. De ma reggel ahogy felkeltem ismét éreztem.
Lehet csak én képzelem be magamnak. Látható jelei lennének ha pl a hold kiégette volna a retinám vagy bármilyen más problémát okozott volna?
Picit idegesítő, hogy pont a bal szemem érzem égőnek, melegnek.
Gondolom én, hogy a tükör a gépben szépen ráégette a hold fényét a szememre.
Remélem nagyjából érthető vagyok, picit zavart az írásom. Légyszíves segítsetek!
Köszönöm előre is! :)
"Gondolom én, hogy a tükör a gépben szépen ráégette a hold fényét a szememre."
Én mindenképpen pártolom azt, hogy a GYK-n értelmi fogyatékosok is tehessenek fel kérdéseket!
Komolyan kérdeztem!
Vegyük komolyan a kérdést!
Nem vagyok értelmi fogyatékos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!