Szemüveg megrendelésének visszamondása?
Jelenleg -2.5 dioptriás szemüveget hordok.09.01.én voltam az Ofotértben szemvizsgálaton.Megállapította az optometrista ,hogy -3 as dioptria kell.Megrendeltem a szemüveget, kifizettem a felét előlegként.
Nem hagyott nyugodni, ma a kórházban a szemész főorvosnővel is megvizsgáltattam a szememet és ő azt mondta hogy nem romlott.
Jobban hiszek egy 20 éves peakszissal rendelkező főorvosnőnek mint egy optometristának.
Ebben az esetben mit lehet tenni?
Bíztam én az optikusban is,de amikor mondtam neki,hogy olyan mintha túl erős lenne a -3 annyi volt a válasz,hogy majd megszokom.Úgy voltam vele ha már ennyi pénzt ki adok ne hordjak rossz szemüveget csak nem kellett volna megrendelni :/
A vizsgálási körülmények: az Optikában sötét szobában kellett olvasni, a szemész orvosnál világos ,természetes fénynél.Igen,ez is sokat számít.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
A szemüveg elkészült -3 dioptriával.
2 hét megszokási idő van rá.Azt mondta a hölgy ,hogy 2 hétig hordjam és ha nem szokja meg a szemem,akkor ingyen kicserélik.Természetesen nem fogom hordani. Október közepére ha minden jól megy kész lesz :D Soha többet Ofotért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!