A bal szemhéjam mintha "rángatózna", rezeg. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Napi 5-6x szokott pár percig, nagyon zavaró, ennek pszichés okai lehetnek? Nemrég elhagyott barátnőm és nagyon padlón vagyok lelkileg, ez lehet attól? 18/F2010. jún. 21. 13:33
1/8 anonim válasza:
Szia!Nekem is szokott rángatózni,én is csak az idegi dolgaimra tudok gondolni,hogy azért van.Néha hetekig semmi,aztán nekem is naponta többször.Bár engem annyira nem zavar,vagy már hozzászoktam,évek óta ez van.
2/8 anonim válasza:
Szia! Ez valamikor előfordul, és ha csak ritkán, akkor normális. Nekem akkor szokott előfordulni ha álmos vagyok, amikor nem pihentem ki magam, például buli után. Majd elmúlik, feküdj le, aludj egyet! :) 16L
3/8 anonim válasza:
Szia!
Tuti hogy lelki oka van, nekem is szokott rángatózni a szemhéjam, ha sokáig nem tudom kialudni magam rendesen vagy ha valami miatt feszült vagyok. El fog múlni ha megnyugszol egy kicsit :)
4/8 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni és én ugy tudom hogy vitaminhiány miatt van!!
5/8 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt pár hétig egy stresszes időszakomba, de szerencsére elmúlt. Lazíts, kösd le magad valamivel, sportolj és akkor biztos el fog múlni.
6/8 anonim válasza:
Az anyukám elment vele orvoshoz, azt mondták neki, hogy aludjon többet, a fáradtságtól van.
7/8 anonim válasza:
B6 vitamin hiány azt hiszem.
Nekem Magne B6-t kellett szednem rá, recept nélkül lehet kapni. És azt mondták, hogy próbáljak 1-2 napot átaludni.(ez utóbbi nem ment, időhiányában)
Kicsit javult a vitamintól is, de nem múlt el, időnként visszatér.
Oka: a szem fáradtsága (sokat olvasol, v. sokat dolgozol számítógép előtt), meg mellette a stressz.
Nálam:
rengeteget dolgoztam szám.gépen, és nagyon stresszes időszakot éltem át.
A vitamin kevés volt, csak a stressz elmúltával szüntek meg a tünetek.
8/8 anonim válasza:
Tikk? Némi relaxáció biztosan segítene, meg MagneB6. Nekem is volt már ilyen, elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!