Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Lehet napi kontaklencsében...

Lehet napi kontaklencsében fürdeni?

Figyelt kérdés
Most megyek nyaralni Olaszországba, és lenne egy oylan kérdésem,hogy nem fog beragadni a napi kontaklencse, ha abba fürdök a tengerben? Meg aquaparkba is megyünk is oda is azt szeretném felvenni.
2010. jún. 21. 09:43
 1/4 anonim válasza:
tengerbe ne, mert telemegy sóval, és nagyon marni fog
2010. jún. 21. 09:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát én is benne hagyom de vigyázok hogy ne kerüljön a szemembe víz... ha meg tudom hogy ez kikerülhetettlen akkor kiveszem főleg pl aquaparkba megyek
2010. jún. 21. 09:53
 3/4 anonim válasza:
én tengerben is bent szoktam hagyni. sztem semmi bajod nem lesz tőle. egyedül annyi, ha túl sok víz megy bele akár ki is csúszhat.
2010. jún. 21. 11:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Én múltkor aquaparkban hagytam bent,és amikor feljöttem a víz alól és kinyitottam a szemem,akkor homályosan láttam,de ha kicsit fel húztam a felső szemhélyamat akkor egyből kiment belőle a víz és láttam rendesen:)
2010. jún. 21. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!